Съюзът на офицерите и сержантите от запаса се разграничи от подкрепата за Славчо Атанасов

СОСЗР няма такова решение и заявената позиция е лично на няколко представители от клуб на МВР, заявяват в право на отговор от организацията

„ Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва / СОСЗР /в град Пловдив се разграничава от оповестената в медиите подкрепа за кандидата за кмет Славчо Атанасов. СОСЗР няма такова решение и заявената позиция е лично на няколко представители от клуб на МВР. Тяхното становище не обвързва по никакъв начин Съюза и ръководството счита за нужно да се разграничи”, се казва в право на отговор след днешната информация до медиите от щаба на кандидатът за кмет на НФСБ и ВМРО Славчо Атанасов.

От организацията подчертават, че категорично се противопоставят на манипулацията, създадена от четири лица, присвоили си правото да говорят от името на СОСЗР-Пловдив.

„С настоящото декларираме, че официална подкрепа за г-н Атанасов от Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва в гр. Пловдив няма. СОСЗР има легитимно ръководство и то се разграничава от частната позиция на четиримата участници в нарочната пресконференция на г-н Атанасов. о.з. полк. Божидар Манев Председател на ОбСъвет на СОСЗР гр. Пловдив”, заявяват още в позицията си от СОСЗР.

Exit mobile version