Пострадалият в огромната дупка в тротоар по чудо без сериозни наранявания (СНИМКИ и ВИДЕО)

20 дни отпуска за младежа, паднал в яма в тротоар на улица „Луда Яна“ в Кършияка

Злополучният Воден проект в Кършияка почна да взема „жертви“. Тротоарът на улица „Луда Яна“ погълна младеж тази сутрин – под плочките се оказа близо двуметрова яма, в която неподозиращият човек е пропаднал. За щастие пораженията са малки – растежение в коляното и малки охлузвания, но ще се наложи да си вземе 20 дни отпуска, разказа самият той пред „Под тепето“. Той е прегледан от екип на Бърза помощ, а предстои и по-обстоен преглед в Съдебна медицина.

Улицата се разкопава и закопава няколко пъти вече, добави пред наш репортер Асен Костов – активист от групата „Да спасим парка зад хотел Санкт Петербург“. За щастие момчето, което се удари е млад и физически здрав – ако това се беше случило с възрастен човек или майка с количка не ми се мисли какви щеше да са последствията, добави той.

Костов коментира, че вероятно шансът да се завърши ремонтът навреме е да се организират протести – тогава веднага ще реагират. Не е нормално, но изглежда това е начинът някой да обърне внимание, добави той. Вижте още във видеото:

инцидент в Кършияка
Exit mobile version