Кметът: Затварянето на част от Кукленско шосе няма да е голям проблем

Южното платно на ул. „Индустриална“ от кръстовището с бул. „Кукленско шосе“ в посока запад се затваря за движение от днес – 3 юли (сряда) до 3 август (събота), припомнят от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Припомняме, че в понеделник беше затворено за движение западното платно на Кукленско шосе в частта от ул. „Индустриална“ до Митницата и то три дни след събарянето на Бетонния мост, заради които половината трафик от район Южен към Централен е пренасочен по именно Кукленско шосе.

По думите на кмета на Пловдив Костадин Димитров реконструкцията на участъка няма да създаде допълнителни проблеми за трафика от Кючука. Движението ще се извършва двупосочно в източното платно, както при предишния етап на ремонтните дейности.

Вижте още защо във видеото, в което градоначалникът коментира и предстоящото затваряне на последния участък за реконструкция на Брезовско шосе.

https://podtepeto.com/wp-content/uploads/2024/07/449138403_8167321273286977_453913961621067974_n.mp4

В периода на затваряне на кръстовището с ул. „Индустриална“ движението на моторни превозни средства, включително и на автобусите от градския транспорт, ще се осъществява двупосочно в северното платно.

На обекта ще се извършват строително-монтажни работи по реконструкция и изграждане на канализационната и водопроводна мрежа по проект на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Пловдив.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават всички шофьори да бъдат внимателни и да спазват въведената временна организация на движение.

Exit mobile version