Театър и пленер за децата, стрелба с лък, арт работилница, танци, фокуси и още много забавления в Пловдив за най-малките в неделния ден

За сутрешните неделни закуски ще се погрижат майстор-готвачите от различните общности, които участват в Панаира на кулинарното изкуство „Етно кухня на колела“

На 30 май малчуганите в Пловдив ще имат възможност да гледат на откритата сцена в парк „Рибница“ театралната постановка „Малкото зъбче“ на режисьора Петя Недева.

Детският театър, който е част от програмата на  фестивала „Синьо лято“,  ще започне в 10.30 ч. в неделното утро. Забавната история разказва за малкото зъбче, което много обича бонбони, но разбира колко е важно да се грижи за хигиената си, за да бъде здраво. Режисьорът е и автор на музиката на спектакъла. Петя Недева е съосновател на първия Образователен театър в София. Успешно представя, заедно със свои колеги, българското театрално изкуство на международните сцени в Лондон, Ню Йорк, Монреал и Ванкувър, Улан Батор (Монголия), Германия и др. държави.

В неделния ден на фестивала, който се провежда в рамките на панаира „Етно кухня на колела“, ще има и специална изненада за всички татковци и по-големите батковци.

Цялата програма на фестивала може да видите в Капана.бг.

Exit mobile version