НАТФИЗ гостува в Пловдив с кампанията „Учи в България, завладей света!“

Публиката под тепетата оценява спектакъла „Черната дупка” на абсолвентите „Актьорство за драматичен театър“ на проф. Иван Добчев на 25 април

Третото национално издание на кампанията на НАТФИЗ като превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи ще мине през Пловдив.

На 24 април от 19.00 ч. в Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“ жителите на града ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят един от спектаклите на абсолвентите „Актьорство за драматичен театър“ на проф. Иван Добчев – „Черна дупка“. На 25 април от 09.00 ч. при свободен вход ще се проведе и срещата с водещи преподаватели на Академията. Присъстващите ще получат безплатни консултации, кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на груповите консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че информацията, да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи.

Exit mobile version