Вечер за комедии на Филмови нощи във Филипополис – Любовта е пиршество и А дано, ама надали

От 21:10 тази вечер (неделя) ще бъде единствената прожекция на френския Любовта е пиршество с участието на звездата Гийом Кане. Филмът е част от селекцията на фестивала „Любовта е лудост“, който ще се състои във Варна през август. „Филмови нощи във Филипополис“ имат удоволствието да представят предпремиерно за България историята за двама разследващи полицаи в областта на процъфтяваща порноиндустрия във Франция в началото на 80-те години се изправят пред нови предизвикателства. За да се инфилтрират успешно в този бизнес, те наемат обременено с дългове пийпшоу на Плас Пигал и започват да произвеждат кратки порнофилми. Едно начинание, което ще ги отведе твърде  далеч.

От 23:30 ч. същата вечер ще бъде прожекцията на американската комедия с участието на Чарлийз Терон и Сет Роугън – „А дано, ама надали“, която разказва за един неуспешен журналист – Фред Фларски (Сет Роугън), който е обсебен от красавицата Шарлот Филд (Чарлийз Терон), правителствен секретар, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.

Напомняме ви също така, че тазгодишното издание тепърва ще предложи още две непреходни класики – шедьоврите ГЛАДИАТОР (18.07) и АМАДЕУС (25.07).  Очаква ви също така премиерата на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „АННА” (от 20.07), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Exit mobile version