Здравко Димитров: Пловдив ще настигне София по стандарт и доходи

Честно към гражданите е да направя ревизия на досегашното управление в общината

Трафикът и подобряването на зелените площи изтъкна като приоритети Димитров на първия предизборен дебат

Пловдив ще достигне София по жизнен стандарт и заплати до края на мандата. Тази цел си постави кандидатът за кмет от ГЕРБ Здравко Димитров в първия предизборен дебат по бТВ тази сутрин. Основните претенденти за градоначалници влязоха в директен сблъсък на планове и идеи за развитие на града. Всеки от тях си беше довел поддръжници и симпатизанти за „подгряване“ на дебата.

„Ще направя Пловдив по-добро място за живеене“, гарантира Димитров. За целта той планира приоритетно да започне с решаването на няколко ключови проблема. Сред тях са трафикът, паркирането, необходимостта от нови зелени площи и детски площадки, грижа за екологията. И най-вече създаване на условия за повишаване на доходите и жизнения стандарт в Пловдив.

Нужно и нормално е да се направи ревизия на досегашното управление в общината, заяви Здравко Димитров в отговор на въпрос от водещия. Той пое ангажимент да съобщи веднага за всяка евентуално установена нередност.

„Иначе няма да е честно към гражданите“,  добави Димитров. Той обаче призова да не се хули и отрича управленския мандат на неговия предшественик Иван Тотев, защото в него са се случили и редица добри за града неща. „Площадът, спортната зала, Художествената галерия. Реновираха се много площади. Оттук нататък може само да се надгражда и да вървим напред“, заключи Здравко Димитров.

Очаквайте подробности

Exit mobile version