Николай Радев: Ние се виждаме с другарката Нинова

Текат избори при нас, ние сме демократична партия, обясни очевидния бойкот на дискусията с лидера на БСП в Пловдив от страна на градското, на областното ръководства и на общинските съветници

„Ние се виждаме с другарката Нинова. Нали знаете как е, текат избори при нас. Хубаво е, че другарката Нинова дойде”. Така председателят на групата на БСП в Общинския съвет Николай Радев обясни защо той и колегите му от местния парламент, градското и областното ръководства на партията пропуснаха да се срещнат с лидера Корнелия Нинова при първата й визита в Пловдив в последните три години тази събота. На организираната от дискусионен клуб „Георги Кирков” среща имаше десетки редови социалисти, народни представители, но не и хора от Градския съвет на партията. Дискусията с председателя на БСП не бе уважена и от нито един от общинските съветници на Столетницата. На практика всички леви първенци под тепетата очевидно бойкотираха събитието, модератор на което бе един от основните претенденти за следващия градски лидер Иван Петков- Бебето. В събота ясно си пролича кои са в отбора на Георги Гергов и кои искат промяна в БСП- Пловдив.

„ Няма партия, в която това да не се случва преди избори. А ние сме демократична партия, за добро или лошо”, допълни по темата Николай Радев.

Какво казаха за Бюджет 2020 съветниците от левицата, четете по-късно

Exit mobile version