Дани Каназирева за последната социология на Алфа Рисърч: Днес те ни изгониха от Пловдив

С лека ръка зачертаха над 30 000 хиляди наши избиратели, т.е. пловдивчани, коментира данните от проучването кандидатът на кмет от Съюз за Пловдив

„ Днес те ни изгониха от Пловдив. Какво ще направим всички ние утре? Не вярвайте на най-новото им “социологическо проучване”. Не влизайте в техния театър. Платените им медии и социолози пропагандират лъжи и се опитват до последно да ви манипулират”. Така Дани Каназирева коментира в личния си профил във Фейсбук последно изнесената днес социология на Алфа Рисърч, възложена от ИК „Марица” и изготвена от агенцията в периода 8 и 14 октомври.

Според данните от анкетата сред 1207 пълнолетни лица, Здравко Димитров води със седем процента пред Славчо Атанасов на първи тур този уикенд, а трети по подкрепа е кандидатът на БСП Николай Радев. Във всички резултати от проучванията до този момент именно кандидатът на Съюз за Пловдив Дани Каназирева бе сред тримата най-подкрепяни кандидати. Според изнесените днес данни обаче партията, чийто лидер е Каназирева, изостава процентно и от Земеделски съюз „Александър Стамболийски” и кандидата на партията адв. Георги Колев както в подкрепата за градоначалник, така и за листи за общински съвет. Цифрите на Алфа Рисърч сочат, че 7,8 % от анкетираните ще гласуват за листата на земеделците, а 5,3 за тази на Съюз за Пловдив.

„ Раздадени са някакви проценти на всички други кандидати и, разбира се, само аз и Съюз за Пловдив отсъстваме. С лека ръка зачертаха над 30 000 хиляди наши избиратели, т.е. пловдивчани.

Вече явно не ни броят за част от Пловдив, все едно са ни изгонили. Това няма как да се случи. Затова не падайте в техния капан. Те искат точно това.

Нека обърнем собствените им манипулации срещу самите тях. Нека им покажем, че не сме чак толкова глупави за колкото ни взимат. Нека заедно видим изненадата им следващата неделя. Те години наред ни дават урок по политическо лицемерие, не е ли време един път поне и ние като общество да им дадем урок?

Ние сме пловдивчани, нямаме право да се примиряваме с тази посредственост.

Нека ние решим на 27 октомври кой ще спечели, а не те да решават вместо нас.

Другият избор е да си останем в миналото.

Ние решаваме, градът ни заслужава това усилие”, написа днес в социалната мрежа кандидатът за кмет на Съюз за Пловдив Дани Каназирева.

 

Exit mobile version