Адвокат Георги Колев се кандидатира за кмет на Пловдив

Юристът е бил издигнат от ПП „Земеделски съюз  Александър Стамболийски“  с решение на партията вчера  

Кандидатирам се, защото имам какво да кажа и знам как да го направя, заяви настоящият общински съветник

Адвокат Георги Колев влиза в битката за кмет на Пловдив. Той сам обяви кандидатурата си днес, на пресконференция в клуба на БТА. Юристът е издигнат от ПП „Земеделски съюз  Александър Стамболийски“ на заседание на партията вчера. До него пред журналистите застана председателя на политическата сила Спас Панчев.

Влизането на адв. Колев в борбата за поста градоначалник идва изненадващо, тъй като в последните 12 години той участва в местните избори, но само като кандидат за общински съветник. Земеделците неизменно присъстват в местния парламент в последните три мандата, като значително повишават подкрепата си при всеки следващ вот. В момента групата им в ОбС е от четирима души, като адв. Георги Колев е един от тях. На изборите през 2015г. за листата на ПП „Земеделски съюз  Александър Стамболийски“ гласуваха близо 9 хиляди пловдивчани.

„Ние не сме от много говорещите политически субекти, но сме сред много активните. На всички избори показваме резултата си с 20-25 процента. Кандидатирам се, защото имам какво да кажа и знам как да го направя. Манджата е претопляна вече 12 години. Масата е една и съща. 12 години ние сме неизменна част от менюто на тази маса. Време е да сменим и масата, и менюто, и сядащите около нея”, обясни пред журналистите адвокат Георги Колев.

Очаквайте подробности!

Exit mobile version