Безобразие: Превърнаха новата площадка под мечката на Бунарджика в паркинг

Бесни родители сигнализираха Под тепето

Шофьорите минават на сантиметри от батута, на който скачат деца

Иво Дернев

Новото най-посещавано място в Пловдив- фонтанът на под мечката на Бунарджика и детската площадка до него, бе превърнато в паркинг. Възмутени родители сигнализираха Под тепето тази сутрин, след като отишли на разходка с хлапетата си, но установили, че зоната е превзета от автомобили.

„Пълно безобразие. Леките коли минават с 20 километра на сантиметри от батута, на който скачат деца. Движат се и по ударопоглъщащи  настилки.  Шофьорите завзеха дори това място на тепето, при положение, че само десет метра в страни и надолу се намира паркинга на Дървото, който към момента на снимките е напълно празен”, пишат родителите в сигнала до медията ни.

Майка на две деца направила забележка на мъж, седящ в автомобила си на запален двигател до детските атракции, но той най-невъзмутимо отговорил: „Тук работя”. Тя се опитала да провокира реакция от страна на служителите на Общинска охрана, които отговарят за хълма, но те я препратили към „Паркиране и репатриране”. Там пък не отговаряли на дежурния телефон. Позвънила и на 112, откъдето й отговорили, че сигналът й е приет.

„ Човек идва да разпусне с децата си на едно прекрасно място и се сблъсква с това. Защо? Докога ще продължаваме така?”, пита без да чака отговор майката на две момченца.

 

Exit mobile version