Актуално

Двама мъже и две жени са настанени Хирургиите след катастрофата, при която загина 46-годишна пловдивчанка край Садово

Снимки: Сектор „Специализирани оперативни дейности“-Пловдив

Трите автомобила са за скраб (СНИМКИ)

От УМБАЛ „Св. Георги“ оповестиха информация за състоянието на пострадалите

Не забравяйте че автомобилите със средства за придвижване а не начин за издигане в небето. Това пише на страницата на Сектор „Специализирани оперативни дейности“-Пловдив над публикуваните снимки от жестокото ПТП с три автомобила по пътя Пловдив – Хасково. Тежкият инцидент стана в сряда преди обяд, като на място загина 46-годишна жена, а други четирима бяха откарани в болница.

Пострадалите са настанени в базата на УМБАЛ „Св. Георги“ на Пещерско шосе с различни тежки травми, един е настанен в реанимация.

В лечебното заведение са хоспитализирани двама мъже и две жени, съобщиха от там. В Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) е 40-годишен мъж с двустранен пневмоторакс. В Първа хирургия се лекуват двете жени, които са съответно на 45  и 66 години. Първата има  фрактура на колянна капачка и съмнение за разкъсване на далака, а втората е със счупена ръка. Четвъртият пострадал е 68-годишен мъж със счупване на прешлен в областта на кръста. Той е хоспитализиран в Клиника по неврохирургия, уточниха лекуващите лекари.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина