Новата “забележителност” в Кючук Париж

Вкусът на града

Два дюнера за левче извиха опашки в дъжда

Така осъмна най-новото заведениe за бързо хранене в съботната сутрин

Нов обект на известна верига за бързо хранене предизвика дълги опашки в пловдивския квартал Кючук Париж в събота сутрин. Дори дъждът не уплаши хората, решени да се възползват от специалните промоционални предложения по случай откриването – два дюнера за левче. Заведението иронично бе наречено „новата забележителност“ на квартала, а явлението смая  очевидците и предизвика редица коментари:

“Лошото е, че повечето хора са там от недоимък и беднотия… 21 век в Европейския съюз… се редим на опашка за два дюнера за левче.

“Да ти кажа, работата май отива на мързел, не на беднотия! Мързел да си сготвят, мързел да работят, мързел да учат, за да водят по-качествен живот! Беднотията остана в миналото, когато всичко беше забранено… Сега вратите са отворени за всичко,пълно е с обяви за работа, безплатна информация, интернет… Желание да има само! Колкото и да нямаш пари, това не е място, на което ще спестиш… Все ще излезе скъпо един ден!
Без храна човек може да изкара 30 дни, ама без пиене – 3. Така,че важното е водка да имa.”

“Хората са станала затлъстели, бедни и мързеливи! Ужасно!

“Добре, де?! Сериозно ли?! Сигурно безплатно раздават, макар че и така не мога да си го обясня…

“Алекс дюнерите отварят нов обект – първият ден е 4 дюнера за 2 лв., палачинка за 50 стотинки и т.н. Хубав маркетинг от тяхна страна…

“Мързелът води до болести и до по-кратък живот, но затова ни е и свободната воля, всеки има право на избор как да живее или в случая как да съществува.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.