Здравко Димитров откри обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ и пожела нови шампионки

Градът Новини Политика

Здравко Димитров участва в откриването на обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ в Пловдив. Сградата години наред тънеше в разруха, а днес е прекрасно реновирана. Към нея има три съблекални, стая за треньорите и балетна зала. „Искам да ви поздравя за това, че с толкова любов и грижа към децата, сте обновили комплекса. Пожелавам ви тук да създадете новите шампионки на България“. Това заяви при откриването кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Малките гимнастички и тяхната треньорка европейската шампионка Мария Илиева пуснаха дузина цветни балони. „Пуснахме тези балони като всяко едно дете си пожела нещо съкровено, към небето полетяха мечти, на които ние родители, учители и треньори ще се опитаме да помогнем да се сбъднат“, заяви Маша Илиева. По думите й всеки човек трябва да отдаде на хората това, в което е най-добър, да даде своята енергия за просперитета на България. Специален гост на тържеството беше първата треньорка на Маша и на Мария Петрова – Наталия Моравенова. Сред гостите бе и кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Южен“ Костадин Язов.

Споделете ни във:

5 коментара за “Здравко Димитров откри обновената зала по художествена гимнастика „Спартак“ и пожела нови шампионки

 1. Добре, ама не зная управителят с кои ще бъде – отговаря Бочоолу.

  “ Управителят ли? С нашите, разбира се – съобщава бай Ганьо, – и околийският е с нашите. Постоянната комисия не е законна, ама кой ще му дири законност, тя е наша. Бюрото е наше. Градският съвет е наш. Кметът малко шава, ама ще му отрежем куйрука. Общинските съвети по селата не са утвърдени нарочно, разбирате ли? Ако бъдат с нас – ще ги утвърдим, ако не – на дяволите. Пак ти казвам – колкото за управителя, нямай грижа, той е наш.
  – Ами хамалите? – любопитствува Бочоолу.
  – И хамалите са наши, и циганите, и Данко Харсъзина е наш…
  – Ами че той нали беше затворен за кражба? – учудва се Бочоолу“….. И така натарък… Нищо ново последните 130 години по тези земи…

 2. И отсам снимани, и оттам, както са се строили веднага грабва вниманието неестествената пропорция на „Главата“ (главичката, главицата) дето е с бялото перчемче: забелязвате ли колко е микроскопична в сравнение?
  MICROCEPHALUS се казваше по времето на Античния.
  Бива, бива, за гладиатори, гладиаторки и волейболистки; ама . . .
  Как да гласувам да ме управлява такъв МОЩЕН МОЗЪК?

 3. Всичко, което се прави за спортната база в Пловдив е чудесно! Но не можаха ли отвън поне малко да го оправят, че на снимката е като в някое село?!

 4. Показателна снимка, гласуваш за Бухалов, получаваш Здравко Димитров. Даже не се и крият. И мижитурката Тютючето. Елементарни сте, достойните кандидати са други.

 5. Истината е една. Умните, интелигентните, можещите и знаещите са само двама. Това са Николай Радев и адвокат Колев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.