АктуалноНовиниСъдТемида

Прокуратурата повдигна обвинение на психиатъра д-р Бончева за източване на Здравната каса  

Районен съд – Пловдив днес ще разгледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража

Соня Попова

Районен съд – Пловдив днес ще разгледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо д-р Инна Бончева. Спрямо обвиняемата са повдигнати две обвинения – за измама и за   документно престъпление – престъпления по чл. 210 ал.1 т. 5 вр. с чл. 209 ал.1вр. с чл. 26 ал.1 от НК и престъпление по чл. 308ал.7 вр. с ал.3 т. 2 вр. с ал.2 от НК.

Тя ще бъде задържана за 72 часа, а след изтичането им прокуратурата ще поиска от съда постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Припомняме, че д-р Бончева бе арестувана в сряда в Пловдив при съвместна акция на Икономическа полиция, Районна прокуратура и ДАНС. Само за първото престъпление се предвижда до 6 години лишаване от свобода и конфискация на ½ от имуществото.

Тя е специалист по психиатрия. Практикува в гр. Пловдив повече от двадесет години. Работила е в УМБАЛ „Св. Георги“, а по-късно открива свой частен кабинет.  Утвърдена е като един от най-добрите специалисти в областта на психиатрията, пише в  лекарски сайтове – справочници. Преди 7 години създава и лаборатория за психотестове за професионални шофьори.

От личния профил на психиатъра във Facebook става ясно, че тя е ходила на екскурзии и почивки на екзотични места.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Модно стана напоследък да се снимат широко захилени зад огромни чисто черни очила – както са я показали каката на първата снимка.
    Много СТЕСНИТЕЛНА, не ще да я снимат с белезници, милата.
    Ами да беше си сложила и една хирургическа МАСКА пред магданоза на зъба

  2. хайде сега на едно дълго екзотично пътуване към Сливен и да вземат да се стегнат тия доктор-я,че Хипократ се обръща постоянно..не се наядоха алчни хора..не разбраха ли в тоя живот има бумеранг .българия тръгва да се оправя но с мравешки темпове..а на тая доктореса не само имуществото ами петното дет ше лепне и като излезе от затвора ше работи сервитьорка,хаха

    1. Пешо , и аз ходих- и на Психо 1 , и на Психо 2 ,3 и 4. Сега това ще да е най-новият римейк- Психо 5БГ. Трилър, крими, луди, любов, гроздова, батализъм, вандализъм и много майни на куп ще се борят за хепи енд.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина