АктуалноКриминалеНовини

Германия, потресена от групово изнасилване, извършено от тийнейджъри от Столипиново

Младежите от ромски произход са на възраст между 12 и 14 години

RTL изпрати светкавично екип в Града под тепетата

Колегите търсят отговор на въпроса какво може да накара деца на тази възраст да извършат подобно чудовищно посегателство

Това  е втори такъв случай в Германия за две години насам

Таня Грозданова

Снимка на корицата: Bild.de

В петък вечер немският град Мюлхайм е потресен от брутално изнасилване. Група младежи нападат жена в града. В самия център те малолетни завличат жената в храстите и изключително жестоко я пребиват и малтрерират.

Мъж, който разхождал кучето си по това време в района, забелязал, че се случва нещо необичайно и тръгнал да проверява. Вследствие на това извършителите успяват да избягат, но благодарение на показанията и описанията на жертвата разследващите стигат до извършителите. Те се оказват 12-14-годишни роми от пловдивското гето Столипиново. Тъй като двама от тях са под 14-годишна възраст и не могат да бъдат подведени под отговорност в Германия, те са предадени на родителите. Останалите трима прекарват нощта в затвора, но след това са освободени, за да изчакат да завърши разследването.

Инцидентът е много сходен с този, случил се в град Велберт, недалеч от Мюлхайм преди година. Там, осем български тийнейджъра са обвинени в изнасилване на 13 годишно момиче. Получените присъди са в размер на до 4 години и 9 месеца.

Обществеността недоумява какво може да накара деца да извършат подобно нещо. За случая говори цяла Германия, а RTL изпрати светкавично екип в града под тепетата.

Очаквайте подробности.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. След като ги интегрирахме у нас успешно, следва Европа…а после да се готви Америка (ама Северна)…че няма да тръгнат да се връщат в Индия, нали….И да проверят там властите, дали са им е безплатно всичко основно като вода и електричество…защото може тази българска подробност да се окаже решаваща…успех на германското интгриране….

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина