Актуално

Стартират нови прожекции на „Любов, предавана от поколение на поколение“

Владимир Милев на една от прожекциите на филма си
Владимир Милев на една от прожекциите на филма си
Нови прожекции на филма „Любов, предавана от поколение на поколение“ стартират след броени дни. Studio Seven Hills, който е продуцент на първата лента правена от фенове, ще организира прожекции в големите градове в България, за да може повече фенове на футбола да се запознаят с моментите от историята на най-стария клуб у нас. На първата официална прожекция през Image title
новата година ще бъде поканено и Сдружението на футболните привърженици, което бе създадено миналата година с председател Елена Ваташка. Премиерата и последвалите няколко прожекции в Лъки в края на годината преминаха при огромен интерес, а много не успяха да видят филма. Скоро пък запалянковците ще могат дори да си купят лентата на диск, както и да се сдобият с луксозен подаръчен фенски комплект.

Доволен от стореното е режисьорът на проекта Владимир Милев. Заедно с екипа  си той събра документално-исторически кадри, интервюта и някои от най-важните моменти през 100-годишната история на Ботев в двучасова продукция. Компилирахме мигове, които носят много емоционален заряд за всички нас. Моменти, които всеки един от нас е настръхвал многократно само, когато си спомни за тях. От изключително значение бе през тази година историята на клуба да се селектира и обобщи в няколко диска, да се намерят кадри от мачове за купите, европейската сцена и великите голове на Ботев. И най-вече да се запишат гледните точки на тези, които подкрепят най-силно отбора през последните десетилетия. Тези, заради които днес Ботев съществува и не е затрит., каза режисьорът Милев.
Image title
Той не крие, че филмът има огромна колекционерска стойност. Но най-важното е, че в лентата омраза няма. Тя просто липсва. Кадрите излъчват уважение пред противника и силна привързаност към Пловдив, обобщава екипът, работил над продукцията.
Снимки: bultras.com

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина