Актуално

Иновации за подмладяване и дълголетие представиха в „Тотал Спорт”

Image title
“Бъдете активни, търсете непрекъснато информация, не чакайте болестта да дойде , за да промените начина си на живот. Останете активни , независимо на каква възраст сте” . Това бе посланието на лекцията “ Качество на живот , пречистване и дълголетие през погледа на древното познание и съвременната наука” , която се проведе в “Тотал Спорт”.
Четирима експерти в областта- д-р Шишков, д-р Благов, инж. Христов, инж. Николов представиха серия интересни иновации , които повишават качеството на живот.
Изявеният столичен диетолог д-р Владимир Шишков представи олигопептидите – хранителни добавки, разработени в Санкт Петергбургски институт, подпомагащи синтезирането на биологично активни вещества в организма, както и за най-новите научни постижения в храненето и консумирането на вода. Не по-малък интерес предизвика презентацията на инж. Йордан Николов на наноустройствата Life Wave. Революционната технология е продукт на специалисти по квантова физика на НАСА , а в основата на продукта, използван от най- изявените спортисти на планетата, е стимулиране на акупунктурните точки. Тези устройства (лепенки, пластири) съдържат аминокиселини, захари и стабилизиран кислород. Изброените съставки образуват течни нанокристали в самите лепенки и действат като малки “антени”. Тези молекулни „антени“ се активизират от електромагнитното поле на тялото, подбуждайки чрез биорезонанс клетките да възпроизвеждат онова, от което се нуждае тялото за самолечение. В серията има продукти за отнемане на болка, за повишаване на енергията, срещу безсъние, за регулиране на метаболизма, за детоксикация и подмладяване и пр.
Цикълът лекции , който е безплатен,  ще продължи, като следващия месец в „Тотал спорт“ основната тема ще бъде детоксикацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина