ГрадътНовиниСпорт

Гражданският съвет за стадион „Ботев“ прекратява дейността си, диалогът с общината бил невъзможен

Гражданският съвет за строителството на стадион „Христо Ботев“ към сдружението на футболния клуб прекратява дейността си. Причината е невъзможността да се води диалог с Община Пловдив, съобщават от сдружението. Гражданският съвет бе съставен от юристи и инженери специалисти в строителството, с дългогодишен опит. Много от въпросите, зададени към Общината във връзка с контрола по строителството на стадиона обаче останаха неотговорени и затова Гражданският съвет е решил да прекрати дейността си. От тук нататък тази комуникация ще водят Бултрас – футболна фракция от привърженици на клуба. Ето и цялата декларация:

Сдружение ПФК Ботев изказва огромна благодарност на всички членове на Граждански съвет за оказване на обществена подкрепа за дострояването на стадион Христо Ботев.

Ботевистите взели участие в дейността на съвета през последната година и половина изнесоха огромен товар в една сложна и специфична материя.
Малко хора могат да разберат и оценят положените усилия, но свършеното заслужава дълбок поклон.

Въпреки опитите за коректна комуникация с Община Пловдив, се получи разминаване между очакванията и фактическите събития.

Изискваната публична информация отсъстваше и зададените въпроси не получиха своя конкретен отговор.

В този случай членовете на Гражданския съвет считат, че възможностите за конструктивен диалог са изчерпани и смятат за най-удачно представители на Обединени фракции Бултрас да продължат комуникацията с Община Пловдив и да окажат нужния натиск за скорошното довършване на Колежа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина