Актуално

Бултрасите: БФС сложи сините очила

Image title
Бултрасите излязоха с обръщение към Футболния съюз след днешното скандално за мнозина заседание на Спортно-техническата комисия. Жълто-черните са категорични че шефовете в централата по традиция са си сложили сините очила, през които не са видели летящите по трибуна Изток ракети и масовите безредици из града след мача в събота.

Ето коментарът на Ботев феновете:

Пародията наречена Български Футболен Съюз показа слугинаж във взетите решения днес за ексцесиите, които сътвориха феновете на Левски в съботното дерби. В цял свят изстрелването на ракета на обществено събитие се наказва сурово, толкова, че да имаш възможността да гледаш следващите 20 дербита от Казичене. Само в родното ни синьо футболно съюзче това не означава нищо.

Рогатите фенове изстреляха не една, не две, а половин дузина ракети и раниха десетки фенове на жълто-черните, сред които деца и възрастни хора. Чупиха огради, хвърляха камъни, мятаха бомби, палиха и влизаха с взлом в чужда собственост, биеха се с полицията и са заснети как развяват знамена, за които във всяко друго първенство ще бъдат изритани завинаги.

Ако това струва 1 мач без публика и глоба от няколко хиляди лева, то тогава това ни успокоява. Бултрасите спокойно биха си позволили да замерят централата на БФС с подобни сигнални ракети по време на мача с Черно море и после да си изтърпят наказанието. А тръпката и раните ще си останат за вас. Михайлов, пожелаваме ти тези сигнални ракети да бъдат насочени срещу теб и синята ти клика в следващото дерби, защото тази подигравка няма граници.

В цял свят публиките се наказват за подобно неадекватно поведение. Делегатът на тази среща е сложил сините очила и е гледал проявите на „жълто-черните“ фенове на стадиона и е пропуснал да опише всичко.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина