Сред загиналите- служителка на Глобул, студентка и говорителка на старозагорската полиция

Под обстрел

Image title
Служителка на Глобул, студентка и говорителката на старозагорската полиция Йонка Георгиева са сред жертвите на автобуса-убиец. В момента служители на реда се срещат с близките на загиналите. Седмината настанени за лечение в УМБАЛ Св. Георги са 33-годишният Иван Тасев от Бургас, 55-годишният Сашо Стоев от Бургас, 44-годишната Мая Малетова от София, която работела в Бургас, 41-годишната Жулиета Панева, 21-годишната бургазлийка Милена Димитрова, 46-годишната Лиляна Рангелова. Най-тежко е състоянието на 45-годишната Албена Самуилова, която е в реанимация в кома. 22-годишният мъж, който почина в клиниката, е Мехмед Зюфекер от село Средна Махала. Близките на загиналите и ранените могат да получат информация на тел. 112, както и на още два телефона – 032/ 932 280 и 032/ 932 281.
По предложение на премиера Бойко Борисов правителството реши утре, 16 юни, да бъде ден на национален траур в памет на загиналите.
Президентът Георги Първанов също изказа своите съболезнования на семействата и близките на загиналите. Държавният глава изрази надежда за бързо възстановяване на пострадалите и увереност, че компетентните органи ще положат максимални усилия за изясняване на причините, довели до катастрофата.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.