Намериха кой да смени Каймаканов след оставката

Под обстрел

Доверяваме се на Макси- честен е, чист духовно, съобразява се с хората и не е от ДПС, обявиха басета за губернатор протестиращите

Image title
Протестиращите в Пловдив избраха кой да поеме поста губернатор след задължителната оставка на Венци Каймаканов. Четириногият Макси ще се справи далеч по-добре от валията, в това сме сигурни, обясниха днес недоволните. След като през деня те внесоха подписката срещу Каймаканов в областната администрация, вечерта отново напомниха, че той трябва да лети от кабинета си в посока Цалапица. Венци, освободи стола си за този истински мениджър и администратор. Той е честен, чист духовно, съобразява се и се вслушва в хората. А, и не е от ДПС. Ако обичаш, предай поста си в лапите му, призоваха недоволните.

Image title
Част от тях вече са подготвили екипировката за предстоящия пешеходен протестен преход до Евксиноград. Това ще е ваканцията ни, лятната ни почивка отново ще е посветена на онова, което искат 72 процента от българите според социалозите- предсрочни избори, обясниха гневните.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.