Актуално

За трета година Startup Weekend в Пловдив

Startup Weekend Пловдив ще се състои на 17 – 19 Март в център Аркадия на улица "Сантк Петербург" 48. За лектори и жури отново ще бъдат поканени известни имена от IT средите, които ще бъдат обявени съвсем скоро. Startup Weekend е глобално движение за млади предприемачи интересуващи се от стартиране на успешни начинания. За статистиката, през 2011-та година тази общност се утвърди като най-голямата, с над 400 събития в 100 страни по целия свят.

Специален гост по време на обяда в неделя ще бъде мениджър на общността Toptal Азия Линдзи. Тя е родена в Хонг Конг, но за своето образование избира Оксфорд, Азия води общността Европа за Toptal с едни от най-добрите програмисти и дизайнери Преди Toptal тя е работила върху разрастването на общността на TED и Thousand Network.

Всеки е добре дошъл да покаже своята стартовата идея и да получи обратна връзка от своите връстници. Създава се дискусия около идеята и в рамките на Startup Weekend-a се коментира бизнес модел, кодиране, проектиране, утвърждаване на пазара. Почивните дни завършват с презентации пред успешни личности от IT и бизнес индустрията с възможност за обратна връзка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина