АктуалноНовини

Вълна ежедневни протести организират в Пловдив

От неделя протестиращи се събират в 18:30 срещу Гешев и Борисов

Ежедневни протести организират в Пловдив, продължаващи вълната недоволство, свързано със Сараите на Доган и действията на прокуратурата и Иван Гешев. Пловдивчани ще се събират ежедневни в 18:30 пред сградата на Община Пловдив. В петък няколкостотин души направиха и мирно шествие до площад „Съединение“ пред Прокуратурата.

„Успяхме да вдигнем десетки хиляди в София и по страната на протест! И ще ставаме още повече, докато няма ОСТАВКА на тази престъпна власт в лицето на Борисов, Доган, Пеевски и Гешев. Елате, за да защитите достойнството си на свободни хора! Заедно сме по-силни и никой не може да ни спре!“, пише в обявлението във фейсбук събитието за протеста.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Пловдив пак спинка, в петък имаше доста хора на дреиймса и рафи, пиеха си капучиното и биричката и цъкаха оцъклени…все едно не виждали простест,,,с подобни дебили няма да има достатъчна критична маса, за да изринем мухъла от властта.

    1. Добре си ги описал.
      Младите не знаят, че на времето МЪЖ не можеш да станеш. ако не си „отбиеш“ две години задължителен войниклък.
      (Сега има някакви . . . заплатаджии. С вещества).
      Та оттогава помним как лейтенантчето поощряваше държавната религия на Града, сиреч АЙЛЯКА:
      „Заспал Муйко В Сламата“

  2. Ингилизаторите от КАПАНО могат да се порадват на Световна Слава (Gloria Mundi) ето къде (копи/пейст в адресната кутийка):
    „…https://www.politico.eu/article/bulgaria-lurches-into-political-crisis-over-its-murky-deep-state/ …“
    ПОЛИТИКО е международен авторитет, не е Жълтур.

    1. Пропуснали са в текста под снимката (или не са дочули в началото на ясен български език Президентът каза на охраната да се дръпнат, не го е страх от народа!) ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ СЛЕЗЕ СРЕД ХОРАТА БЕЗ ОХРАНА.
      БЕЗ БИЯЧИ, ПОПЕ!
      МУТРО’ПОЛИТ’ик Герголюб БАРЕТОВ (няма МОНАШЕСКО ИМЕ оти он манастир даже не е помирисвал, а кара с даденото му по рождение от милия ТаткоБАРЕТА) парашутиран от ДолноЛозен по липса на достойни духовници да коли / беси из Румелията от потомствената комунистическа Номенклатура се СТРАХУВА ОТ ПАСТВОТО.
      НЕЧИСТА СЪВЕСТ.
      КАРИЕРИЗЪМ (към Бяло Було БЕЗ ВЯРА).
      АЯТОЛЛАХЪТ със злия поглед, ролекс, лимузини и БИЯЧИ не смее нито крачка без взвод бияТЕЛИ, член-кореспонденти на румелийската духовна „академия“, Академици на БАНда.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина