АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Война, стачки и пътувания: Какво четохте най-много през април

Влакът до Истанбул и стачката в Либхер сред новините привлекли най-голям интерес в „Под тепето“ за изминалия месец април

Подкрепящия Путин и „спецоперацията“ в Украйна таксиметров шофьор с надпис Z, новият влак до Истанбул, стачката в Либхер и свободния вече Жоро Милионера – това са най-интересните теми, които вълнуваха читателите на „Под тепето“ за изминалия месец април.

Сред най-интересните теми бе и гостуването на проф. Веселин Методиев в „Котка и мишка“, което може да си припомним и в ютуб-канала с видео.

Войната в Украйна вълнува целият свят, но читателите на нашата медия са се интересували най-много от локалните отражения и разказът на таксиметровия шофьор, нарисувал знака на руската инвазия Z на автомобила си.

Вълнуваща за читателите история бе и стачката в Либхер и по-конкретно моментът, в който част от работещите защитиха ръководството и фирмата, в която работят от дълги години.

Много пловдивчани се поинтересуваха от пускането на влака до Истанбул и детайлната информация, която „Под тепето“ предостави за разписание и други детайли.

Излежалият 10-годишната си присъда за кражба на над 1 млн лева Георги Енев – Жоро Милионера също предизвика голям читателски интерес ред вас.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина