Актуално

Тотев: Последните няколко седмици по пътищата е ад!

Не можем да смогнем да прибираме счупените спирки и огради, заяви градоначалникът

Предстоят довършителните дейности на „Руски“

„През последните няколко седмици е някакъв ад“, това заяви кметът на Пловдив, инж. Иван Тотев относно зачестилите катастрофи в града под тепетата. Градоначалникът допълни, че през предните 5 седмици от общината не могат да смогнат с прибирането на счупени спирки. В някои от тях са се врязали автомобили, други са потрошени от вандали, но поради всички тези инциденти се достигна до едно – застрахователите вече не желаят да поемат отговорност за спирките на градския транспорт. Ситуацията явно стана толкова напрегната, че дори фирмата концесионер на автобусните спирки е изявила изричното желание да се срещне с Тотев.

Новоремонтираният булевард „Васил Априлов“ също не бе подминат от „бесните“ шофьори. „По възловата пътна артерия три пъти са подменяни мантинелите и преградните пътни пана два пъти за три седмици“, заяви още кметът на града, който видимо бе разтревожен от ситуацията под тепетата.

В продължение на това, той допълни, че са се учестили сигналите към него относно бул. „Руски“. Пловдивчани сигнализирали, че булевардът не е равен, а целият е на вълни. В отговор на това, Тотев заяви, че пътната артерия все още не е завършена напълно. Булевардът все още е на биндер и предстои да се полови и последният пласт асфалтова настилка, която да изравни настоящите неравности по него.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина