АктуалноКултураНовини

Странно видео на министъра на културата разбуни мрежата

Видео-селфи, в което министърът на културата Атанас Атанасов благодари за поздравите за рождения му ден по странен начин, разбуни духовете в мрежата. С леко необичайно поведение и начин на снимане, министърът благодари за поздравите, които са му вдъхнали надежда и кураж, и се извини на близките си, че го „няма от известно време тук“. През профила си той обеща на своите близки, че има много какво да сподели и, че скоро ще го направи.

Странното видео веднага предизвика множество реакции от политически дейци от целия спектър. Сред неполитическите коментари бе и видео-пародия от актьора Филип Аврамов, който имитира министъра в свое собствено видео обращение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Много путнски тролове, личи от всички предишните изказвания.
    Министърът на културата ли ви пречи или има друга по–дълбока цел – дестабилизаране на обществото ни?
    Страшничко е.

  2. „Статията“ не дава връзка към видеото на което просто да кликнеш, затова насочваме който се интересуе и има достъп членски до ФейсБУКЛУК че там в търсачката вкарваш „Наско Атанасов“

  3. Ето затова няма отърване от OpenOPERAторката и учреждението (х300 заплати!) с микрофони и усилватели и фишеци и каскади, ама без БелКанто…

  4. Абе много интересно когато мутрата от Банкя ви прави на луди с джипката и си подаряваше сакото на някакъв циганин му се възторгвахте и му се развахте.

    1. АКО НА ТОА НЕЩАСТНИК ТОВА МУ Е ЕСТЕСТВЕНОТО, ОБИКНОВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ =ПРИ КОЕТО ЗА ВСЕКИГО ВИКАМЕ БЪРЗА ПОМОЩ= ТО ТОГАВА НАИСТИНА НЯМА НАДЕЖДА ЗА КУЛТУРНОТО ПОПРИЩЕ.

      НИЩО ПРОТИВ ТРАНС-ДЖЕНДЪРС, НИТО ПРОТИВ ЛГБТ, АМА НЕДОНОСЧЕТО ХЛЕНЧИ ЗА МАМИНА ЦИЦА, БРЕ КИРЕ (ОТДЕ ГИ ИЗКОПАВАШ ТАКВИЗИ? ЧЕ И НЯМАЛО ПРОБЛЕМЧЕ, А?)

      Даже безскрупулният арогант Рашидоолу Ефенди, ГлавМУЛТАК и ГЕРБав КулТурски с неговия подгъзник Боил Банов, даже безбройните „служебни“ междувременно, да не говорим за Георги Йорданов със Зам- великият проф. арх. Пейо Бербенлиев =ИПК/ НИПК, или Людмила с приноса й към цивилизацията на Нацията СЕ ОТКРОЯВАТ КАТО КОЛОСИ…

      Майко Българио мила!

      Щатски ПУЦове ни превзеха, оти интелЕгенцията се спаси…

      На ЩАТ В ЩАТИТЕ се води милото, нема как

  5. Какво толкова? Напушил се е пичагата! Хахахха! Веждичката и той се наквасваше редовно. Дайте по-весело. Все пак е министър на културата, не на МВР или правосъдието. Други са му кусурите.

  6. Типичен представител на умните красиви соросоиди завършили амер. пуцове. От носач на пици директно министър на културата. Нищо не става от тези амер. гурбетчии

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина