ГрадътНовини

Протестиращи подреждат правителствени обещания на простор в Пловдив

„Мръсните дрехи – на простора“ е призивът от протестиращите, които искат чисто бъдеще

Простор с „мръсни дрехи“ подготвят протестиращи за идния четвъртък в Пловдив. Поредният голям пловдивски протест ще събере недоволните от правителството на Борисов-3 от 17:30 пред общината, като официалният му старт е в 19:00.

„На простора ще видите отблизо лъжите на Борисов – в истории, обещания и собствени думи“, пишат протестиращите. Призивът продължава:

Бойко Борисов има меко казано дълга биография. От академичните му успехи в сферата на противопожарната техника и безопасност, през работата си за Тодор Живков, СИК, НДСВ и Царя, до ГЕРБ, три кабинета и две оставки (засега).

Едва ли някога ще прочетем истинската биография на Борисов – такава, в която се говори и за неудобното в над 30-те си години активна кариера пред камери. Затова от #ДСБ и Демократична България можем само да се опитаме да ви представим Борисов такъв, какъвто е бил в различните фази от кариерата си. В статии, интервюта, изказвания, приятни и неприятни случки. Преглед на печата за последните 23 години.

Изкарването на мръсните дрехи на простора е неминуемо, особено ако искаме някога да имаме чисто бъдеще. И ако искаме да имаме политическа класа, която да носи отговорност – не само пред избирателите, но и пред своите собствени думи, изричани през годините. Повечето изречения в тази изложба са съобщителни, но зад тях прозират огромни въпроси. Въпроси, които поне в тази медийна среда няма кой да зададе. Затова ще го направим ние.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина