АктуалноГрадътНовини

Пострадалият в огромната дупка в тротоар по чудо без сериозни наранявания (СНИМКИ и ВИДЕО)

20 дни отпуска за младежа, паднал в яма в тротоар на улица „Луда Яна“ в Кършияка

Злополучният Воден проект в Кършияка почна да взема „жертви“. Тротоарът на улица „Луда Яна“ погълна младеж тази сутрин – под плочките се оказа близо двуметрова яма, в която неподозиращият човек е пропаднал. За щастие пораженията са малки – растежение в коляното и малки охлузвания, но ще се наложи да си вземе 20 дни отпуска, разказа самият той пред „Под тепето“. Той е прегледан от екип на Бърза помощ, а предстои и по-обстоен преглед в Съдебна медицина.

Улицата се разкопава и закопава няколко пъти вече, добави пред наш репортер Асен Костов – активист от групата „Да спасим парка зад хотел Санкт Петербург“. За щастие момчето, което се удари е млад и физически здрав – ако това се беше случило с възрастен човек или майка с количка не ми се мисли какви щеше да са последствията, добави той.

Костов коментира, че вероятно шансът да се завърши ремонтът навреме е да се организират протести – тогава веднага ще реагират. Не е нормално, но изглежда това е начинът някой да обърне внимание, добави той. Вижте още във видеото:

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Ей омръзна ми от това шило Асен Костов и лакеите му, навсякъде се врат, в желанието си за публичност, вече прекалиха! Все едни и същи маймуни се въртите, то не беше протест на смешници пред 3-то, то не беше търсене на медийна изява, аман от такива! Видяхме ви пет човека се борят за внимание, хайде спрете се вече! Насочете енергията си другаде, явно нямате друга работа!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина