АктуалноГрадътНовини

Пешеходци се нараняват в огромни дупки в тротоарите след Водния проект в Кършияка

Вече пети месец ремонтът продължава, а улица „Луда Яна“ не е завършена, пише в интернет Асен Костов

Огромни ями застрашават пешеходците по улица „Луда Яна“ в Кършияка в близост до парка зад хотел Санкт Петербург. За тях сигнализира във фейсбук активистът Асен Костов. Дупките са отворени по тротоарите след ремонтните дейности по т.нар. Воден проект в квартала.

„Това не е монтаж или сюжет от филм“, пише той и добавя, че улицата се разкопава и зарива десетки пъти. Пети месец продължава ремонтът, а подобрение няма.

Водният проект в Кършияка е трън в очите на местните на много места, като от проблеми се оплакват и в квартала около Пешеходния мост.

снимки: Асен Костов

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. В случая да споменем с „добро“ и фирмата изпълнител „Пътинженеринг“,оставили си ръцете и краката на много места в Пловдив.

  2. Асен и хората от ул.“Луда Яна“ да заповядат на среща с г-н Кмета и г-н Председателят на ОбС-Пловдив на 10,03,2021г. в 10,30ч на ул.Карловска“-ОФИЦИАЛНО ПОКАНЕНИ с подп с вх.№ от хората ,които живеят и работят там.Поканени са национални и местни медии.“Под тепето“ Е ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЛО!

  3. Когато помаци, калтаци и ахмаци ръководят градската инфраструктура, захранвани от огромни средства, генерирани от корупция и фалшви обществени поръчки. Всичко след това е изцяло за сметка на гражданите!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина