ГрадътНовиниСпортСпортен Пловдив

Ограничават движението около стадиона на Лаута, мачът ще е без публика

Заради футболната среща между отборите на „Локомотив“ и ЦСКА

Временно се ограничава движението на пътни превозни средства около стадиона в парк „Лаута“ днес от 18,30 до 23,30 часа заради футболната среща между отборите на „Локомотив“ и ЦСКА, съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Движението ще бъде спирано поетапно – с пропускане на автобусите на масовия градски транспорт , по ул. „Лев Толстой“ – между кръстовищата с бул. „Санкт Петербург“ и ул. „Проф. Цветан Лазаров“, по ул. „Проф. Цветан Лазаров“ – от кръстовището с ул. „Лев Толстой“ до кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“, и по ул. „Димитър Ризов“ – от кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“ до кръстовището с бул. „Освобождение“.

ОП „Организация и контрол на транспорта“ призовава всички участници в движението да бъдат внимателни на пътя и да се съобразяват с временната организация. Шофьорите на градските автобуси вече са предупредени също да карат бавно и внимателно.

Футболната среща между отборите на „Локомотив“ – Пловдив и ЦСКА – София, която ще се проведе днес от 20:30ч. на стадион „Лаута“ ще се играе без публика, реши късно снощи Областният кризисен щаб.

„Решението взехме след проведен разговор с всички членове на Областния щаб, включително с директорите на МВР и РЗИ, както и със собственика на клуба г-н Крушарски. Категорично считам, че в тази обстановка не трябва да поемаме, какъвто и да е допълнителен риск и да нагнетяваме общественото напрежение. Надявам се, че феновете на двата футболни отбора разбират ситуацията, съпричастни са към случващото се и ще подкрепят своите отбори дистанционно,“ заяви областният управител Дани Каназирева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина