КриминалеНовини

Мъж причини катастрофа с двама ранени в Кючука и избяга

Избягал от мястото на катастрофа водач бе установен в рамките на бърза полицейска проверка снощи.

Действията стартирали към 23.30 ч., когато екип на сектор „Пътна полиция“ бил изпратен на сигнал за произшествие с ранени на кръстовището между бул. „Македония“ и ул. „Скопие“ в Пловдив.

На място е изяснено, че лек автомобил „Опел“ бил блъснат от отнел предимството му лек автомобил „Фолксваген“, който напуснал местопроизшествието. В болница са настанени пътници от „Опел“-а – 20-годишно момиче и 19-годишно момче. Медицинска помощ е оказана и на 20-годишния водач. Тестът му за употреба на алкохол е отрицателен.

При последвалото издирване, малко по-късно бил открит и 60-годишният шофьор на „Фолксваген“-а. Работата по документиране на случая продължава.

За друг случай на пострадал при ПТП съобщават още от ОД на МВР – Пловдив.

Пешеходка е в болница след пътен инцидент вчера. Сигналът е получен около 11 ч. на тел. 112. Според съобщението, на бул. „Александър Стамболийски“ в Пловдив, при движение на заден ход, лек автомобил „Хюндай“ ударил 70-годишна жена. Пострадалата е откарана за спешен медицински преглед и по-късно – оставена под лекарско наблюдение. Колата управлявал 57-годишен шофьор, чиято алкохолна проба е отрицателна. По случая е взето административно отношение от служители на сектор „Пътна полиция“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина