АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножаРазследване

Кметът поиска Григор Чолаков да бъде освободен от поста уредник на Античния театър

Кметът Здравко Димитров поиска Григор Чолаков да бъде освободен като уредник на Античен театър в разговор с директора на ОИ „Старинен Пловдив“, съобщи преди минути пресцентъра на Община Пловдив. Отговорът по същество на градоначалника идва часове след първата ни публикация по темата, с която направихме обществено достояние решението на Богомил Грозев да назначи свой приятел да се грижи за бижуто на Пловдив.

„Хората, които се назначават в ОИ „Старинен Пловдив“ се избират според професионалните им качества, на база автобиография и след провеждане на интервю от страна на ръководството. Факт е обаче, че снимките на Григор Чолаков, изтекли в медийното пространство, са смущаващи и самият той изяви желание да напусне поста си“, заяви след срещата Грозев и уточни, че ще подпише молбата за напускане още днес.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

17 коментари

  1. “Спряхме се на него, защото най-добре му пасва на профила.” цитирам Грозев…….
    Господин Кмете, как твоя параШУТист реши, че от цяла година търсене е избрал диджей с надпис на фланелката “КУР” и да поства “тъжната вест, че ГЕРБ е на власт. Тази управляваща партия, която те избра на поста КМЕТ…. Лидерът ще разбере, а идват избори……

  2. Браво на ПОД ТЕПЕТО! Евала, направо се стреснах като прочетох новината. Сега трябва да се потърси малко по – сериозна отговорност от човека, който се опита да наеме този господин! И защо и как без обяви за работа се наемат хора на които се плаща от бюджета?

    1. Искате да кажете, че недоразумението от снимката е достойно за уредник на Античния театър? Също като приятелчето му, дето се намърда в Старинен Пловдив, използвайки недотам обемния интелектуален капацитет на кмета ни. Но това тук вече е дъното!

    2. НА „този сайт“ Градът дължи отърваването от голяма БЕДА =позитивистът с банкнота на челото да коли / беси културата.

      Интересно на ФБ страницата ДАТА ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ дали означава, че сме му плащали ЗАПЛАТА ОТТОГАВА ДОСЕГА?

      1. НЕ Е ВЯРНО, БОБИ, ЧЕ „БИЛО ПИШЕЛО“ – КОЙ МЕДИУМ ТИ ГО ПОДСКАЗВА ТАКВОЗИ „ОПРАВДАНИЕ“?

        МОЯТ МИКРОСКОП НЕ ГО ЛОВИ – СИРЕЧ ЛЪЖЕШ! „У“ НЕ Е РАВНО НА „Y“

  3. Трябва да стане ясно, че такива неща са НЕ-ДО-ПУС-ТИ-МИ в Пловдив и има коректив в лицето на будни граждани. Като ни сервират лайно, отговорът е „Не, благодаря!“

  4. На ПодТепето Градът благодари от сърце! Каква БЕЛЯ!

    Вглеждайте се в другаря Грозен докато . . . схване, ако може.

    Ами приказливият ЗАМ-културен с лебедовата шия като как така си ТРАЕ? А на ведомостта също ли пропуска?

  5. Ако този чудовищен скандал в „оправленийто“ на Градо е поразтревожил полузаспалия баскетБОЛЕН мозъклия, то тогава он не би ли могъл да съзре ОЩЕ ПО–СКАНДАЛНОТО БЕЗКОНКУРСНО НАЗНАЧАВАНЕ на Ортак Грозен, който успя в суматохата около заразата да просъществува (ЗАПЛАТЕН) вече цЕла година = = = ВРЕМЕ МУ Е ДА ‘оди дрО’би зеле! А?

    Кмете, #КОЙ ти дърпа конците на тебе, бе?

    (Освен МУТРО’ПОЛИТ’икът? И неговият ПОСЛУШНИК БоБоТРИ требе да има още нЕкой . . .)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина