ИзбориНовини

Христо Иванов: Седалището на ВСС да е в Пловдив

Веднага след парламентарните избори започваме кампанията си за местните, обяви лидерът на „Да, България“ в града и кандидат-депутат Веселина Александрова

„Висшият съдебен съвет би се чувствал много по-добре в Пловдив, далеч от всякакъв натиск в София“, заяви в интервю за Пловдивската обществена телевизия съпредседателят на „Демократична България“ и водач на листата на обединението в Пловдив Христо Иванов.

„Пловдив няма нужда от благодетели, не някой с джипката да идва да подхвърля пари. Нашата амбиция за Пловдив е много голяма – той да  се обособи като втори национален център“, каза още Иванов. Но подчерта, че за целта първо Пловдив трябва да получи сериозно демократично представителство в Народното събрание.

Иванов призова избирателите да подкрепят Веселина Александрова, която е с преференциален номер 107 в бюлетината на „Демократична България“ с номер 23, и с която работи успешно още от създаването на партията. „Трябва ни човек като Веселина, който толкова добре познава Пловдив, трябва ни опитен юрист и острие“, каза лидерът на „Да, България“.

„Пловдив може и трябва да бъде марка за високо качество на живот. Кампанията ни за местни избори започва веднага на следващия ден след парламентарните, още на 12 юли“, заяви кандидат-депутатът Веселина Александрова. Според нея потенциалът на града е огромен и не се използва пълният му капацитет. Пловдив разполага с 9 висши учебни заведения и над 40 000 студенти, с огромно културно-историческо наследство, което да го превърне в световна туристическа дестинация, с огромни икономически възможности, с подходяща транспортна инфраструктура и летище, със собствена опера, която обаче си няма своя сграда и зала.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина