Актуално

Генерал Шивиков: Доказал съм, че не мога да бъда втора цигулка


Така генералът коментира предложението , което е получил от Жорж Ганчев за кандидат за вицепрезидент

Димитър Шивиков  е бил поканен на среща-разговор от политика Жорж Ганчев, който ще се кандидатира за президентския пост. Основната причина за срещата е била официалната покана, която Ганчев е отправил към генерала, а именно да бъде кандидат за вицепрезидент. Това потвърди самият Шивиков в Пловдив днес. Той още не е върнал официален отговор на поканата, но по думите му можем да съдим, че по-скоро ще откаже предложението, като коментира още, че по време на срещата не са задълбавали темата.

Не гледам към вицепрезидентския пост. Насочил съм се към други идеи, коментира генералът. Смятам, че съм доказал, че не мога да бъда втора цигулка. Пред мен стоят други въпроси, а и това не е лъжица за моята уста, допълни още той. Вече съм извън системата на въоръжените сили и мога да навляза в обществения живот, допълни още Шивиков.

На въпросът: „Какви политически пристрастия имате? Леви или десни?“, отговорът беше: „Моите предпочитания са само едни – България!“. Генералът потвърди намеренията си да навлезе в политиката, но не коментира повече по темата.

Относно стартирането на делото срещу него, в което е обвинен за превишаване на правомощия, Шивиков каза, че се чувства омерзен и погнусен от обвиненията, които са повдигнати срещу него. Той допълни още, че е убеден в своята правота и че вярва в българския съд

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Шивиков, той дедо Нике луд, простено му е , ама ти защо участваш в този маскарад, този цирк без край. До него си като асистентка на велик маг, само внимавай къде ще ти бръкне и какво ще извади. Това че си цивилен, не те освобождава от задължения към честта на пагона!!!!!!

  2. По същият сценарии в Русия се култивира руският православен фашизъм – огнеопасна и миризлива смес между православни скотове (по Ботев) и запасни военни с големи амбиции. Май чебурашките са подготвили такъв план и за България, като част от нейната хибридна война срещу цивилизованият свят.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина