КултураНовини

Документален филм за Диего Марадона и последният филм на Гай Ричи „Човек на гнева“ на Филмови нощи във Филипополис

Легендата на световния футбол Диего Марадона ще оживее на големия екран тази вечер в рамките на Филмови нощи във Филипополис. В едноименния документален филм на Асиф Кападия ще видим уникален поглед към най-големите успехи и най-трудните моменти в живота на, може би, най-великият футболист на всички времена. Лентата е създадена с подбор от стотици часове кадри от личния архив на Марадона, интервюта с най-близките му хора и моменти от футболните терени. Филмът получава специална награда от филмовия фестивал в Кан през 2019-а година. „Диего Марадона“ може да гледаме от 21:10 на лятно кино „Орфей“.

Късната прожекция на филмовия фестивал е „Човек на гнева“. Новият филм на Гай Ричи е екшън история за едно отмъщение. Филмът е представен през различните гледни точки и в различни времеви пояси на участниците в събитията. На големия екран ще видим любимия Джейсън Стейтъм като част от фирма, която транспортира милиони долари с бронирани камиони.

Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лева, с намаление за учащи и пенсионери – 6 лева. Те могат да се купят от касата на лятното кино „Орфей“ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се правят на сайта boxoffice.bg.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина