Актуално

Цветни съвети за стилни дами през пролетта

Актуални и през тази година са пастелните нежни тонове

 

Зимният сезон отдавна отмина и макар последните няколко дни да са мрачни и дъждовни, лятото чука на вратата ни. Оказва се, че много дами, имат затруднения да подберат облеклото си за пролетния и есенния сезон. Това са преходни времена в годината, в които едновременно ви се иска да скочите в удобни сандали, но половин час по-късно си търсите палтото, което вече грижливо сте прибрали така, че сами не можете да го откриете.

През миналата година, особено актуални бяха искрящите и неонови цветове. През този сезон те не са съвсем изчезнали, но ги има тук-там, като ярко допълнения на визията ви. През пролетта са особено подходящи пастелните и меки тонове, като отново са на мода светло синьото, бледо розовото и всички нюанси на лавандулата.

През този сезон дизайнерите препоръчват да заложите по-скоро на изчистени и семпли десени, към които смело да добавите шантави и цветни аксесоари, за да изразите себе си. На мода остават множеството гривни, пръстени и насъбралите популярност през миналото лято златисти лепенки за тяло, които имитират татуировки…

Още снимки и модни предложения можете да видите в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина