АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеНовиниПод небето

Casa de Cuba – забавление по кубински под тепетата

Вече 17 години Casa de Cuba успява да запази автентичността си и да остане в Пловдив като един остров на безгрижието, забавлението и спокойствието
Във вихъра на Сухия режим в САЩ, преди тържеството на комунизма, кубинските барове са истинската сцена за безкрайни празници и неподправена екзотична наслада за „бедстващото“ американско население. Те по неповторим начин успяват да създадат типичната атмосфера от латиноамериканската островна държава, в която забавлението е издигнато в култ и заразителната радост от живота буквално се случва от нищото!Такава е и концепцията на Casa de Cuba Plovdiv, които тази година празнуват 17-годишния си рожден ден. Откриват на July Morning през 2005 г. и поставят началото на кубинското безгрижие под тепетата. Макар и да са встрани от централната градска част, те постепенно намират своите точни клиенти, които винаги се връщат заради непринудеността в обстановката, карибските коктейли по авторски и класически рецепти и неповторимите горещи партита.

Всеки вторник е посветен на един от най-въздействащите и запленяващи танци от латинската култура – бачата. Това е социален танц, изключително достъпен и лесно усвоим в основата си, което пък е предпоставка за незабравимо преживяване. Няма нужда  да сте професионалист в стъпките, а по-важното е да сте открит за нови контакти и да желаете да се потопите в горещите латино ритми.

Прочетете още за култовото заведение от виртуалния ни гид LOST IN PLOVDIV

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина