АктуалноГрадътНовини

11 нови случая на коронавирус в Пловдивско, трима са оздравелите

8 от новорегистрираните случаи са в Пловдив, по един от Асеновград, Раковски и Карлово

11 нови случая на диагностицирани с COVID-19 има към 27 септември в пловдивска област, съобщиха от областния щаб. Трима са оздравелите пациенти през изтеклите 24 часа, а общият им брой е 1263. Общо регистрираните в Националната информационна система положителни случаи пък са 1665.

Няма новодиагностицирани медици в областта. От новите случаи – няма хоспитализирани. Всички са на домашно лечение. Новите случаи са от Асеновград, Раковски, Карлово по 1, останалите 8 новорегистрирни са от град Пловдив. Под карантина в пловдивска област са 346 лица, а на домашно лечение са 288.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Много ЛЕСНО се преодоляват таквизи полит-НЕ-коректни статистики = като се намалят бройките тестове, като се ОСКЪПИ единичният „тест по желание“ и като се проверяват само онези, които са се натръшкали из канавките; но в никакъв случай страдающите по домовете си. Те са …“туберкулозни“ сифилистици и сифилистички.
    ДЪРЖАВНА ТАЙНА Е ЕДИНСТВЕНАТА ДОСТОВЕРНА статистика за раждаемост / СМЪРТНОСТ независимо от причини / „диагнози“ от Гражданския Регистър ГРАО разбита по седмици от началото на 2020

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина