ГрадътМненияНовиниПод ножа

Мародери откраднаха изкуствени неравности до детска градина и училище

Присвоиха ограничителите на скоростта от ул. „Тракийски юнак“ до ДГ „Буратино“ и СУ „Цар Симеон Велики” в район „Централен“

Неизвестни откраднаха ограничителите на скоростта от ул. „Тракийски юнак“ до ДГ „Буратино“ и СУ „Цар Симеон Велики“.  За това сигнализира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. Припомняме, че те бяха поставени в края на септември миналата година, по изрично желание на над 150 жители на квартала.

Хората, които депозираха подписка в администрацията още през пролетта на 2019 г., настояваха за изкуствените неравности, за да са спокойни за здравето и живота на децата си.

„Трудно ми е да повярвам, че в условията на криза и извънредно положение, съществуват хора,  които в името на собствения си интерес, поставят на карта безопасността и сигурността на децата ни“, коментира Георги Стаменов.

Той призова гражданите да пазят имуществото и да сигнализират институциите, ако станат свидетели на вандалски прояви. Кметът на район „Централен“ е категоричен, че ограничителите ще бъдат възстановени.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

22 коментари

  1. 1.Виновникът ще си понесе последствията.
    2.Коментарите са излишни.
    3.Стаменов ще възстанови щетите на неблагодарниците от район „Централен“.

  2. Ами разбира се, че ще ги премахнат – тези неравности ся сложени незаконно и та се доказа. Моля медията да си оправи заглавието- “ Най после премахнаха неща незаконно, поставено от кмета Стаменов“.

    1. Това е в генералния план, няма как да е незаконно. А в подписка та, която лично аз не подписах имаше само един несъгласен-Бандерова… Не се прави на луд

      1. Незаконно е защото няма проект. По генерален план може много неща да има, но не става така всеки да си прави каквото си иска без да е законно съгласувано. Хрумнало му на Стаменов и си го сложил и то само защото Бандерова го прави за две стотинки пред хората и му показваз, че за нищо не ставааа. Там има личен елемент, не че много го е грижа за децата. Училището няма вход от тази страна и там деца няма.

  3. Много ми е чудно защо ги монтираха точно на тази улица, която минава от южната страна на дворовете на училището и детската градина? Още повече, че входът на училището е от източната страна, ул. Лука Касъров, а на детската градина от към ул. Загоре минаваща от юг. Абсолютно безумен и ненужен легнал полицай! Само се харчат пари на вятъра… първо ги слагат, после ги махат с парите на пловдивчани.

  4. Тази улица минава северно от дворовете на училище Цар Симеон Велики и ДГ Буратино. Странно защо от район Цент.ален са ги монтирали там, а не от изток, където е входът на училището или от западната страна, където е входът на детската градина? Ама то и малко акъл се иска, не става само със заучени изрази и клишета, ала-бала.

    1. Наистина „…малко акъл се иска, не става само със заучени изрази и клишета, ала-бала.“ – за такава мижава заплатичка човечецът употребява назубрени подсказани полит-коректни КЛИШЕ-УПРЕЦИ към неблагодарното гражданство, оти му е по-лесно, отколкото да свърши нЯщо полезно.
      И ето има раболепни ортаци, секретарки и машинопишки, които веднага му се отзовават: „ПРАВ СИ ШЕФЕ!“ (Що си толкова готин, другарю Началник!)

  5. Имаше подписка против тях. Дори беше разпоредено да се махнат, защото бяха незаконни. Просто Стаменов се правеше на луд и прехвърляше топката.

  6. На тракийски юнак бяха свалени от някаква фирма днес около 10ч – хората си дойдоха и спокойно си ги развиха и прибраха. Бяха с фирмен бус и фирмени якета, не ми направи впечатление името на фирмата. Докато ги сваляха мина патрулка а на 50м е пункт на чистота, където стоят и отговорници. По спомен фирмата е май е същата, която ги сложи (черни якета с надпис на фирмата). Ако по светло в работен ден се прави такава кражба, то тя е достойна за Холивуд. И като ги откраднат какво, на вторични суровини ли ще ги върнат? Чугунени копчета, стига глупости. Имаше подписка да се махнат и явно са ги махнали.

  7. „Трудно ми е да повярвам, че в условията на криза и извънредно положение, съществуват хора, които в името на собствения си интерес, поставят на карта безопасността и сигурността на децата ни“

    Това изречение, как пък му го роди главата. Деца в училищата няма в условията на криза и извънредно положение.

    1. Ти си много тъп бе олигофрен! Всичко ще мине и децата пак ще тръгнат на училище, тогава ти пръв ще питаш къде са габарите. Мълчете и дано не ви пускат навън по-дълго време

      1. Тая работа става с асфалтов „легнал негър“, а не …по български.
        Металически ако са били, то в рамките на седмицата ПЛАНОМЕРНО биват изчезнати. Ако не от Фирмата-поставяч (която види се вече е спазарила „поправителна сесия“) за да ги прилага пак и безкрай, то от колегата Яшар с Айшето и циганетата.
        Много сме светкавични.
        А „кметът“ се оплаква, кис-кис

      2. Какиното, ти много ли си сигурен, че „ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ…“ до учебната година наесен?
        Олигофрените първо поглеждаме ОнЛайна и съзирВаме в Иран багери копат едни дълги плитки ями в гробищата -за какво ли? Със големи бели камари (негасена вар до траншеята) – за какво ли?
        Олигофрен- лошо, ама БУДАЛА още по-.
        Бучи „габари“, сульо!

          1. 1.Не съм „част“ а съм САМАТА ВОЙНА.
            Бау-Бау!
            2.Не съм ти „брат“, какиното Стефанчото мъдричко дето скимти че му бил тешък живото

    2. ЩОМ „…Трудно ми е да повярвам, че …“ той този значи е неспособен да види Живия Живот във всичките му краски = следователно е НЕСПОСОБЕН да кметства. Още по-смотан от БаскетБудалата Мозъкли-Зико.
      Да се пенсионира и прати на заслужен отдих в Наречен.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина