КриминалеНовиниСъдТемида

Йордан Таков: Нападнаха ме, няма да коментирам повече

Доведоха обвинения за двойното убийство под засилена охрана в съда

 

Йордан  Таков, който е с повдигнато обвинение за това, че на 26 ноември 2019 г. в гр. Пловдив  умишлено е умъртвил повече от едно лице, бе доведен под засилена охрана в съдебната зала на Районен съд, за да бъде разгледано искането на прокуратурата за задържането му под стража.

Пред медиите Таков заяви, че е бил нападнат и отказа да коментира повече.

Защитникът му адвокат Стефан Левашки поиска от съдебния състав време, за да се запознае с материалите по делото.

Припомняме, че във вторник след обяд в склад на улица „Борба“ бяха разстреляни баща и син. Арестуваният за престъплението Йордан Таков е бил роднина и бизнес партньор на жертвите. Стрелецът направи самопризнания, че е действал при самозищата. Йордан е племенник на убития Васил Ботев, 51 г., и първи братовчед със сина му Христо, който е бил на 32 години.

Извършителят на двойното убийство е направил самопризнания

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

15 коментари

  1. Данчо даде хляб в ръцете на Ицо гледаше го като син колко пъти го е измъквал да не го бият , защо никой не говори за това .Той не би посегнал .Гнилата ябълка е бащата .Данчо дръж се .

  2. Дори и да са се сбили, ако всеки бои завашваше с два трупа нямаше да има хора вече. Нищо и по никакав начин него оправдава пречини огромна болка на мн хора които обичаха Ицо и Васко а тене бяха малко затова пресъдата е само една до живот без право на обжалване. Изрод невиждан.

    1. Твърде рано е да съдим невинен до доказване на противното.
      Бизнесът с кафемашини е на Данчо от 15г.и със сигурност подаде ръка на убитите, а те не са от най-мирните глави.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина