АктуалноГрадътНовини

До края на месеца готова лабораторията за коронавирус в Пловдив

Спирки, улици и градски транспорт се дезинфекцират по график

До края на месеца ще е готова лабораторията за тестове за коронавирус в Пловдив. Това съобщи кметът на Пловдив Здравко Димитров на ежедневния брифинг на общинския щаб. Той благодари на депутатите от 16 и 17 избирателни райони, които веднага са се отзовали. По създаването на лабораторията се работи и това трябва да стане до края на месеца, за да са спокойни пловдивчани, добави кметът.

Подготвя се и създаване на набирателна сметка за дарения. Веднага след създаването на идеята, са се появили множество бизнесмени

Предписанията за градския транспорт се спазват стриктно. Спирки, улици и градският транспорт, както и автогарите се дезинфекцират по график. Кризисният щаб е проверил автогарите и са останали удовлетворени, като стриктно се проверяват температурата на пътници и се дезинфекцират самите автобуси. Пътникопотокът е изключително слаб, като сутринта са пристигнали само трима пътника в София, по двама са заминали за Кричим и Стамболийски. Когато пътниците са повече се препоръчва да сядат шахматно и далеч един от друг.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Кметът всъщност казва, че ще назначи Ортак (лоялен, не прекалено умен съ-партиец Селян.Амер.РБ =бившо ГЕРБ) за Директор (десети Зам-?) с ъглов Офис с два климатика, секретарка, масажистка и шофьоро-бияч.
    ЛИПСВАТ КАКВИТО И ДА БИЛО ТЕСТ-КИТС за изследване на хиляди проби на ден =масово, преди заразеният носител да се е РАЗБОЛЯЛ с признаци!
    Кроежът му напомня на една Галинка (буля на САРБ-вожда в Съвета) дето се разписвала с мазолеста десница месеци ли, години наред ли във ведомостта като Маркетинг-Реклама ПИАРститутка на … ЗООЛОГИЧЕСКА градина с Институт и Факултети и Катедри =член-кореспондент на БАНда (вж.ПодТеЛето)

    1. За трудови заслуги отрудената ГАЛИНКА била височайше повишена ДА КОЛИ / БЕСИ В ГДомКултурата „Б.Х.“
      (По време на ЧУМА /карантина как ще опъва каиша там! Еха!)
      И аз искам, бате!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина