АктуалноГрадътНовини

Бойко Борисов призова феновете на Ботев за „строителен надзор“ на възобновения строеж на стадиона

Строителството може да започне съвсем скоро, тъй като има готов проект, каза Самуилов

В най-кратки срокове може да бъде даден рестарт на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“. Това стана ясно след посещението на премиера Бойко Борисов на Колежа, заедно със собственика на клуба Георги Самуилов. По неофициални коментари, ако всичко върви без проблеми, строежът може да бъде завършен за около година и половина.

Премиерът е на посещение в Пловдив във връзка с отпуснатите 37 млн лева, които се разпределят между двата пловдивски клуба за завършване на стадионите им. На стадиона на Ботев Борисов пристигна, заедно със собственика на Локо Христо Крушарски, за да демонстрират разбирателството между градските съперници.

Средствата, отпуснати за „Христо Ботев“ трябва да са достатъчни за завършване на съоръжението, коментираха и Самуилов, и Борисов. По думите им, ако има нужда да се отпуснат още средства, такива ще се намерят.

Борисов бе посрещнат от много фенове. Той ги призова и символично ги „назначи“ за „строителен надзор“ на проекта, който се очаква да бъде рестартиран съвсем скоро.

Борисов се обърна към ръководството на клуба, както и институциите – кмета и областния управител, да бъдат отговорни към проекта, „за да не ги бият с камъни феновете“.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. След днешното шоу има ли някакви съмнения как Зикито спечели изборите в Пловдив. Бате Бойко се разплати с двете агитки за помощта. Само че така Зикито ще е най-скъпият кмет в света – за 3500 гласа от жълтите и 1000 от черно-белите, общо да ги сложим 5 000 гласа, да дадеш 37 милиона народна пара… Един глас излиза по 7400 лева. Данка Куртизанка сега ще си купи самолет, както навремето купи бялото ауди, след като разби партията на Кунева.

  2. Бойко, много внимавай с тия двамата – Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и „умни“, че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина