Търсят купите на Локо, те май са в офиса на Наков

Локо Пд

Image title
Къде се намира шампионската купа на Локомотивq спечелена през 2004 година, както и Суперкупата от същата година. Това се питат феновете на „черно-белите” след като на Лаута двата трофея липсват от витрината на славата. „Не знам. Аз съм тук от 2 години и не мога да ви кажа. Тя никога не е била тук. Тя е пристигала, но никога не е била оставяна на съхранение долу във витрината”, заяви административният директор на пловдивчани Атанас Узунов. Много пъти сме се интересували и аз съм човекът, който искаше да вади дубликат на трофея, но италианска фирма отказа да го изработи, каза още бившият топрефер. Той обаче обеща, че ще се заеме със случая. Много добре знаете къде е, обърна към журналистите Узунов. Аз не мога да отговоря. Ще направим проучване и ще се задействаме по тоя въпрос, заключи Атанас Узунов. Според слухове и запознати двете купи се държат на съхранение в офиса на сегашния президент на Пирин Емил Наков.
От днес на работа в Локомотив като шеф на детско-юношеската школа не е Васко Ангелов. Той си е депозирал оставката тази сутрин пред клубното ръководство. Причината  е провален мач на юношите заради отсъствието на полицаи на стадиона. Той обаче ще продължи да води своя набор. Поста временно заема Петър Пашев.
За мача с Берое в сряда наставникът на „смърфовете” Саша Николич няма да може да разчита на стража Флориан Лучини, който има проблеми с ахилесовата пета. Друг смърф Николас Раймонди също е под въпрос за срещата със заралии. Мачът под Аязмото ще се ръководи от ветеринарния лекар Антон Генов.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.