Гонзо и Марешки не се разбраха, феновете искат оставката на цялото ръководство

Локо Пд

Иванов искал цялата власт в Локо, не я получил

Image title
Георги Иванов и Веселин Марешки не се разбраха. Така, окончателно Гонзо си тръгна от Лаута само два дни, след като босът на Локо го назначи гръмко. Варненският бизнесмен казал, че се е почувствал изнудван от поставените от Гонзо условия и изисквания. Според запознати, Иванов искал зялата власт в Локомотив. Той се изнервил, когато му поискали да попълни докладна за тренировъчна свирка още в първия ден от работата си на Лаута. Така ли ще я караме. Няма да стане, подчертал легендата на Левски и си бил дузпата от стадиона. Днес той се срещна с Марешки в столицата, но разбирателство не е било постигнато. Поради тази причина надвечер феновете на тима ще се съберат на стадиона, за да научат повече за тоталния хаос в любимия им тим. Днес те излязоха и с декларация:
Обединение на всички организации и структури на привържениците на „Локомотив Пловдив” застава зад следните точки, които чакахме да станат факт още с идването на собственика Веселин Марешки:

1. Ръководството на ПФК „Локомотив 1926” Пловдив да излъчи виновните, които да поемат отговорност за създалата се незапомнена трагикомична ситуация в клуба.

2. За дългогодишното си позорно управление, цялото административно ръководство на Локомотив да подаде оставките си веднага.

3. Да бъде гласувано доверие на една силна фигура, на която да бъде поверена цялата оперативна власт, за да носи отговорността за по-следващите резултати.

В предвид настоящата ситуация, призоваваме цялата власт да бъде поверена на Георги Иванов.

В случай, че исканията ни не бъдат удовлетворени си запазваме правото да ги отстояваме и извън медийното пространство по всички възможни начини.

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Lauta Hools
NUP-1995
София клуб
Гарата
Трибуна „Спортклуб”
London Crew
Фенклуб „Атланта“

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.