Феновете на Локомотив: Динев се държа достойно

Локо Пд

След множество обидни квалификации от страна на привържениците на черно-белия тим  към вече бившия собственик на клуба днес те излязоха с кратко обръщение след като контролния пакет акции е вече в техни ръце.

Ето го и пълния текст с позицията на феновете на отбора:

Акциите на Локомотив вече са у феновете, в търсене на своя нов път във футбола.
В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук.

Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава.
Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато.
Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни.

Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала…

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо.
Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач.
Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните.

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects
Фенклуб Атланта

 

Споделете ни във:

1 thought on “Феновете на Локомотив: Динев се държа достойно

  1. DOSTOINO A ZABRAVIHTE LI ZAPALENATA KOLA NA NA6IA PRIATEL MALOUMNICI DROGIRANI.KOKO SVINIO MRASNA TI SELSKA MUTROO MAZNAAA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.