Актуално

Ура: Големият Фиш с концерт на Античния

Гласът на Мерилиън се извисява над тепетата на 21 септември

Image title
Големият шотландски вокал Фиш стяга мегаконцерт в Пловдив. Гласът на емблематичната през 80-те британска рок банда Мерилиън Дерек Уилям Дик ще гостува под тепетата заедно с настоящата си банда. Шоуто им ще е на Античния театър на 21 септември. Фиш и бандата му ще представят най-големите хитове от соловата кариера на блестящия шотландец, както и класиките от ерата му в Мерилиън. Някои от парчетата ще бъдат изпълнени за първи път със симфоничен оркестър- музикантите от пловдивската филхармония.

Image title
Шоуто ще открие второто издание на музикалния форум Sounds of The Ages, който отново ще се състои по идея и под патронажа на кмета Иван Тотев. След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 миналата есен с невероятния спектакъл на Таря Турунен и Майк Терана с Филхармонията, билетите за който бяха тотално разпродадени, сега организаторите от Тангра Мега Рок отново обещават величествен звук и светлина.

“Първото издание на Sounds of The Ages вдигна летвата високо и сега ще продължим нагоре. Невероятно горди сме, че на 21 септември ще направим концерт именно на Фиш. Той не само е сред любимите ни творци, но и Античният театър е най-точното място за красивата му музика. Пловдив отново ще бъде център на културния живот у нас”, коментира Васил Върбанов от Тангра Мега Рок.
Очаквайте информация за билетите и други подробности за Sounds of The Ages 2012 съвсем скоро.

Дерек Уилям Дик стана един от най-известните рок гласове от времето на Мерилиън. Той е вокал и фронтмен на бандата от формирането и през 1979г. до 1988г. когато напуска групата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина