Актуално

Щракнахме Мазератито на Евгени Минчев

Минчев излиза от Мазератито с чаша уиски в ръка
Минчев излиза от Мазератито с чаша уиски в ръка
Папарак на Под тепето издебна паркетния лъв Евгени Минчев и новото му Мазерати снощи, преди откриването на новия бутик на Агресия в Пловдив. Още онзи ден писахме първи, че светският хроникьор е станал горд собственик на супер лъскава играчка на четири колела. Снощи причакахме Минчев и го снимахме на излизане от тузарското возило. Паркетният лъв мина зад щанда в бутика на Агресия
Паркетният лъв мина зад щанда в бутика на Агресия
Шофьорът му гарира дискретно Мазератито, модел Куатропорте, на двайсетина метра от магазина, но не успя да се скатае от зоркото ни око. Лимузината е с “милиционерски” номер СА 2277 и е решена в любимия на хроникьора цвят бордо.  Минчев изскочи от италианския красавец с чаша уиски в ръка, което ни наведе на мисълта, че някъде на задната седалка в Мазератито има мини бар.
След като леко се смръщи на нахалния ни папарак, Минчев отмина и се включи директно в светската суматоха на Отец Паисий 33, където врати отвори бутика на Агресия, в който ще се продава и марката  Polo Ralph Lauren. Паркетният лъв дори мина зад щанда и продаде няколко вратовръзки на ценители, като обработи и една кредитна карта на ПОС терминала в магазина.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина