Актуално

Самюел Л. Джаксън е американският президент в Lucky Дом на киното

„Голямата плячка” е премиерният филм тази седмица

Премиерното заглавие, което може да гледате тази седмица в Дома на киното е най-скъпия финландски филм до момента “Голямата плячка” с участието на Самюел Л. Джаксън. Когато президентският самолет “Еър Форс Едно” е свален от терористична групировка и лидерът на свободния свят попада насред пустошта, единственият човек, който може да му помогне е любознателно 13-годишно момче.

По време на поредната си горска обиколка в търсене на елени младият Оскари попада по случайност на спасителна капсула, в която се намира най-влиятелния мъж на света. Когато става ясно, че по петите на президента са група опасни терористи той и Оскари обединяват сили в опитите си да оцелеят.  Докато военните в Пентагона наблюдават случващото се чрез сателитна връзка американският лидер и неговият млад приятел доказват своите умения в неравната борба, която бързо прераства в напрегната и непредвидима 24-часова одисея.

Ако сте пропуснали, отново имате възможност да гледате “Вечната Аделайн” с Блейк Лайвли („Клюкарката“, „Градът“) и Харисън Форд, забранения в Русия “Дете 44” с Том Харди, Венсан Касел и Гари Олдман, новата продукция на Андрей Звягинцев “Левиатан”, фестивалните хитове –   аржентинската черна комедия с продуцент Педро Алмодовар “Диви истории”, “Солта на земята” на Вим Вендерс, носителят на Златна плама “Зимен сън”,  “Гълъб, кацнал на клон, размишлява за битието”, “Потъването на Созопол” с Деян Донков и “Буферна зона” на Георги Дюлгеров.

Детският фестивал продължава и този уикенд. За най-малките книомани има специална изненада – “Гнездото на дракона” 3D (цена на билета 4лв за деца и 5лв за възрастни). Освен това малчуганите могат да гледат и “Рицарят Ръждивко”, “Пчеличката Мая” 3D, “Малката голяма панда”, “Уинкс: Вълшебно приключение”, “Бамзе и градът на крадците”, “Пчеличката Мая” 2D. За тези филми цената на билета е 2лв за деца и 4 за възрастни.

Цени на билетите (можете да ги купите на касата в киното или онлайн на boxoffice.bg):
Понеделник – четвъртък – 5 лв
Петък – неделя – 6 лв
Цена за детските филми (ДФ) – 2 лв. за деца, 4 лв. за възрастни

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина