Актуално

Пловдивска премиера на LOVE.NET в Деня на лъжата

Екипът на БГ продукцята идва за среща с публиката
Прелестната Диляна Попова в кадър от филма
Прелестната Диляна Попова в кадър от филма
1 април избра за пловдивската си премиера екипът на LOVE.NET. Тогава най-новата БГ продукция ще тръгне на 25 екрана в цялата страна.  Под тепетата ще дойдат режисьорът Илиян Джевелеков, който е пловдивчанин, и монтажистът Александра Фучанска. Възпитаници на Сценични кадри са един от тримата продуценти – Георги Димитров, и супервайзорът на продукцията Ангел Стефанов-Ачо. Лентата е модерна приказка за любовта, която се случва благодарение и въпреки интернет. Филмът проследява паралелно историите на галерия от персонажи, които се опитват да корегират живота си чрез сайтовете за запознанства. LOVE.NET разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната и необяснимата, за повърхностната, за обвиняващата и опрощаващата, за горчивата сладост от изневярата и сладката болка от отмъщението. Действието се развива през 2010 година. „Това е филм, в който няма кръв и наркотици, няма мутри и пласьори, патриархална идилия и връщане към соца. Случва се днес и тук, разказва за хора, които се обичат, изневеряват, прощават и наказват тъкмо тук. Усетих мощта на темата. На хората им омръзнаха темите за подземния свят и тайните агенти“, казва режисьорът Илиян Джевелеков. Той преплита няколко историии. Част от действието се развива на компютърния екран. Случващото се на мониторите е изцяло създадено по време на постпродукцията от екипа на „Мирамар филм“. Използван е интерфейсът на реално съществуващи сайтове, но всички движения в екраните са изработени чрез специални ефекти.Финалът е заснет в къща „Хиндлиян“ и из улиците на Стария Пловдив.
Звездата от култовия български филм „Вчера” Христо Шопов, влиза в ролята на хирурга Филип. Това е първата главна роля, която актьорът приема в родна продукция от 1990 година насам. След „Индиански игри“, където играят влюбени, в LOVE.NET Христо Шопов и Лилия Маравиля са уморени от брака съпрузи, които намират странни пътища да излязат от приспивното благоденствие на семейния живот. Топмоделът Диляна Попова прави тук филмовия си дебют в ролята на Ники. След участието си в „Дзифт“, който също е продуциран от „Мирамар филм“, тук Захари Бахаров влиза в кожата на типичен градски мачо, който вилнее из мрежата със странна мисия.
Филмът е заснет от 29 октомври до Бъдни вечер на 2009 година. През март 2010-а снимачният екип е за две седмици в Англия, в имението Лискомб парк край Лондон и по удивителните улички на Сейнт Олбънс. Тогава са заснети епизодите с легендарните музиканти Джон Лоутън и Мик Бокс. В автентичното „звукозаписно имение“ на Мартин Дарвил, където в същото време записват нови албуми музикантите от „Йес“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина